Sharing is caring

Gebruik van beeldmateriaal

 
Wil je voor sentimentele waarde een beeld uit onze erfgoedbank bekomen? Dat kan. Naast elke foto vind je een knop waarbij je het beeld kunt downloaden in lage resolutie.
Dit is voldoende voor eigen gebruik, maar mag uiteraard niet verder verspreid worden, voor welke doeleinden dan ook.
 
Wil je onze beelden delen op jouw website? Naast elk beeld staat de html-code waarmee je kan embedden of insluiten.
 
Wil je graag een exemplaar bekomen in hoge resolutie, dan kan dat eventueel ook, afhankelijk waarvoor je dat beeld wil gebruiken. Hiervoor moet je ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Sociale media
 
Hoe meer we delen, hoe meer we de verhalen tot leven brengen. Naast elk beeld vind je enkele knoppen terug waardoor je kan delen via Facebook of Twitter. Zo wordt iedereen die via Facebook op de foto klikt meteen doorverwezen naar onze website. Zo kom je niet in de problemen met rechten.
Publiek delen van onze beelden op sociale media via onze downloadknop is verboden. Elk misbruik hiervan wordt onmiddelijk verwijdert.
 
 
Auteurs- en portretrecht

We streven ernaar de wettelijke bepalingen van de beelden te respecteren. Het merendeel van de beelden werd opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit.
Indien je meent dat voor een bepaald beeld het portret- of auteursrecht geschonden werd, neem dan zeker contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer info: zie onze disclaimer.