Disclaimer

 

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.westhoekverbeeldt.be

Gebruik van de ‘Westhoek verbeeldt’-website

'Westhoek verbeeldt' is een initiatief van het intergemeentelijk samenwerkingsverband CO7,
in samenwerking met projectvereniging Achthoek en de gemeente Kortemark.

CO7 stelt de website zorgvuldig samen en onderhoudt die ook zorgvuldig. Bronnen zijn de wetgeving en andere betrouwbaar geachte bronnen. CO7 doet er alles aan om die informatie zo actueel mogelijk te houden. Desondanks kunnen we de juistheid en actualiteit van de informatie niet honderd procent garanderen. Elk geval is specifiek en in zijn context te bekijken.

Ook wat betreft de interpretatie en toepassing van de wetgeving, maakt CO7 gebruik van betrouwbaar geachte bronnen zoals eerdere rechtspraak en rechtsleer. Maar we kunnen de beoordeling van rechtbanken en hoven, die soeverein oordelen, niet voorspellen.

Bedenkingen of twijfels bij de informatie kun je laten weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruikers van de diensten van ‘Westhoek verbeeldt’ kunnen met hun specifieke vragen en opmerkingen terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gebruik van informatie en beeldmateriaal.

Wilt u beelden gebruiken uit ‘Westhoek verbeeldt’? Dan kan dit. Boven elke foto vindt u een knop terug waarbij u het beeld kunt downloaden in lage resolutie, zonder watermerk.

Afhankelijk van de aard van het gebruik kunt u een exemplaar in hoge resolutie bekomen. Hiervoor moet u ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Informatie van derden, producten en diensten

Bij onze informatie linken wij soms door naar websites van derden, producenten en diensten. Ook die informatie volgen wij zo goed mogelijk op. CO7 is niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website.

Heb je ergens een link ontdekt die niet meer werkt of waarvan je de juistheid betwijfelt? Laat het weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy

‘Westhoek verbeeldt’ hecht veel belang aan de eerbiediging van uw persoonlijke levenssfeer. Een deel van de informatie op de website is beschikbaar zonder dat persoonsgegevens moeten worden verstrekt. Maar om toegang tot alle informatie te krijgen, vragen we je te registreren en om persoonlijke informatie te geven. In dat geval behandelen wij die gegevens in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

Je persoonsgegevens worden alleen ingezameld en verwerkt om de door jou gevraagde informatie te verstrekken of om de door jou gewenste informatie online te realiseren. De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling.

Je persoonsgegevens worden dus niet bekendgemaakt aan derden noch worden zij aangewend voor direct-marketingdoeleinden.

Je hebt altijd toegang tot je persoonsgegevens en je kunt de juistheid ervan verifiëren. Je hebt de mogelijkheid om onjuistheden in verband met je persoonsgegevens te (laten) verbeteren. Het volstaat daartoe contact op te nemen via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CO7 treft de noodzakelijke maatregelen om te voorkomen dat derden misbruik maken van je persoonsgegevens.

Auteurs en portretrecht

We streven ernaar de wettelijke bepalignen van de beelden te respeteren. Het merendeel van de beelden werd opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit.

Indien u meent dat voor een beaald beeld het portret- of auteursrecht geschonden werd, neem dan zeker contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen

CO7 behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Belgisch recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank.

Klachten

Ben je ontevreden over de door ‘Westhoek verbeeldt’ aangereikte informatie of geleverde dienstverlening? Dan kun je terecht bij Shari Platteeuw, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt haar ook bereiken op het nummer 057 346 694.

We garanderen dat elke klacht met de grootste zorg en discretie behandeld wordt.

 

 

 

 

HEU017500808